Wat vinden onze cliënten?

Dit weekend zit Finesse Bodyline Clinic met een TV spot in het RTL7 programma Business Class met Harry Mens.
Wilt u het filmpje dat Suze Mens voor ons gemaakt heeft, ook bekijken?

Ga dan naar: http://bit.do/Finesse-bij-Businessclass

En als u nog vóór de zomervakantie van uw vetrolletjes af wilt, vul dan het contactformulier in of bel ons  tijdens kantooruren voor een afspraak 0348-409199 dan kunnen we meteen volgende week aan de slag!

 

 

 

Cor Kok in gesprek met Harry Mens bij Business Class.

Veelgehoorde probleemzones

Bij Finesse Bodyline Clinic behandelen we met succes vele gebieden van het gezicht en lichaam. Een aantal probleemzones blijken echter vaak terug te komen tijdens gesprekken met bezoekers van onze kliniek en website.

Veel mensen blijken op zoek te zijn naar een oplossing voor hun wallen. Oorzaken en onze oplossing hebben we daarom uitgebreid beschreven, en u kunt er meer over lezen op de pagina over wallen verwijderen. Het gebied rond de ogen is overigens sowieso een veelgehoorde probleemzone, vooral hangende oogleden en de ongemakken die hierbij komen. Ook hier kunnen wij u prima bij helpen!

Daarnaast horen we vaak klachten over de buik, waar we een zeer effectieve behandelmethode voor hebben bij Finesse: het proces van vet bevriezen d.m.v. Cryolipolyse. Een wetenschappelijk bewezen techniek, die ten onrechte door veel mensen bestempeld wordt als Coolsculpting. De methode helpt bijvoorbeeld buikvet verliezen, door de temperatuur van de cellen te beïnvloeden, waardoor het lichaam ze gaat afbreken. Lees gerust het artikel over de techniek, of neem contact met ons op voor meer uitleg!

Wilt u meer informatie over bepaalde delen van het lichaam? Kijk dan even op onze pagina’s met probleemzones, waar we alles uitleggen over de zones, de oorzaken, en uiteraard de oplossing!

NIEUW: Wilt u weten hoe gezond u bent?
Kies voor een gedegen medische controle van uw gezondheid!
Al vanaf € 85,- kunt u een Healthcheck incl. buikscan laten doen.
Wilt u hiernaast ook een bloedonderzoek met beperkte bepaling laten doen en deskundige uitleg van de uitslagen, dan heeft u al vanaf € 225,- een uitgebreid consult.
Wilt u een uitgebreide bepaling en een ANS analyse van het autonome zenuwstelsel, dan variëren de prijzen van € 475,- tot € 835,-

Vermoedt u, of heeft u last van, een Burn-out?

Bij Finesse Bodyline Clinic maken we in ons Diagnostisch Centrum gebruik van de ANS Spectraal Analyse om uw burn-out en burn-out klachten in beeld te brengen. Geen subjectieve vragenformulieren, maar uw Autonome Zenuwstelsel objectief in kaart gebracht! Lees hier alles over onze methode om u te helpen bij uw burn-out.

Behandelingen

Testimonials

Ik had een behoorlijke buik. Na lang nadenken besloot ik mijn buik te laten behandelen bij Finesse Bodyline Clinic in Woerden. Vorig jaar ben ik 4 keer behandeld met de UltraShape. In totaal is mijn buik nu 14,5 cm smaller geworden! Ik ben SUPERBLIJ !!!

14,5cm smaller

Finesse bedankt voor de heldere uitleg, de fijne begeleiding en de leuke gesprekken tijdens de behandelingen met de UltraShape. En het resultaat: ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel! Groetjes, Ria Boot

Weer lekker in mijn vel

Ik heb bij Finesse in Woerden mijn gezicht laten behandelen met ultherapie. Eerlijk gezegd was de behandeling gevoeliger dan ik dacht. Het was maar goed dat je adviseerde om van tevoren paracetamol in te nemen. Gelukkig duurde de behandeling niet lang en daarna had ik geen last meer van. Mijn gezicht ziet er stralender en frisser uit. Ja mijn lijnen zijn niet helemaal weg, dat had je ook al gezegd, maar ik ben wel heel tevreden met het resultaat. Dank je wel.

Heel tevreden met het resultaat

Cor en zijn medewerkers wil ik heel veel dank zeggen voor de behandelingen, de begeleiding, de adviezen, de gezelligheid en de persoonlijke momenten. Het resultaat daar ben ik heel erg blij mee! Het inzicht wat ontstaan is in mijn leefstijl heeft mij heel veel gegeven. Mede daardoor ben ik verder gekomen dat ik had verwacht. Super veel dank, graag tot ziens en hartelijke groet, Wim.

Leefstijl is anders geworden!

Al jaren geleden heb ik kennis genomen van de UltraShape behandeling maar ja, de prijs hield me tegen en ik was toch wel sceptisch… Uiteindelijk in april toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken en een vrijblijvend consult afgesproken. De sfeer en ontvangst bij Finesse sprak meteen aan en het gesprek met de informatie die ik kreeg was voor mij reden om nu eindelijk wat te gaan doen aan dat "buikje". Na 3 behandelingen en gedurende 3 maanden 3 x per week in het pak, op de bodywave en op de crosstrainer ben ik van 68 naar 61 kilo gegaan. Dit is een leuke bijkomstigheid maar belangrijker is dat ik veel centimeters buikomvang kwijt ben en ik kan weer in bikini zonder de neiging te hebben om mijn buik in te houden. Kortom ik ben zeer tevreden en had dit resultaat gewenst maar niet verwacht. Wat wel belangrijk is te vermelden is dat ik vanaf dag 1 mijn eetpatroon heb aangepast naar minder koolhydraten, minder vlees en geen pasta. Wel heel veel groente!!! Kortom het is even sparen maar het levert zeker iets op. Dank aan de uitstekende en gezellige begeleiding van het Finesse team. groetjes, Vera

Review Vera

Laatste nieuws

Cryolipolyse, Coolsculpting, Kryokontur, het verhaal achter termen en techniek.

Online is er veel informatie te vinden over de techniek waarbij vetcellen gekoeld worden om ze af te breken. De termen die hierbij voorbijkomen zijn echter zeer variërend, maar wat is nu eigenlijk het verschil? In dit artikel leggen we uit hoe de techniek werkt, en wat de diverse termen inhouden. Het proces: Cryolipolyse Cryolipolyse […]

Meer
25, januari, 2018Beheerderqwe

Onze aanpak vergeleken met die van de schoonheidsspecialiste

Veel mensen die op zoek zijn naar behandelmethodes om van overtollig vet af te komen, of mogelijkheden om de huid te verstrakken, komen websites tegen van schoonheidsspecialistes. Ze lezen hier vaak dat de, veelal goedkopere, behandelingen en resultaten minstens net zo goed zijn, als die bij een gecertificeerde kliniek. In dit artikel leggen we graag […]

Meer
25, januari, 2018Beheerderqwe