blog-img

Onze aanpak vergeleken met die van de schoonheidsspecialiste

Veel mensen die op zoek zijn naar behandelmethodes om van overtollig vet af te komen, of mogelijkheden om de huid te verstrakken, komen websites tegen van schoonheidsspecialistes. Ze lezen hier vaak dat de, veelal goedkopere, behandelingen en resultaten minstens net zo goed zijn, als die bij een gecertificeerde kliniek. In dit artikel leggen we graag uit, waarom u de behandelingen beter over kunt laten aan echte verpleegkundigen.
De apparatuur

De effectiviteit van een behandeling hangt in de eerste plaats af van de kwaliteit van de apparatuur waarmee de behandeling wordt uitgevoerd. De verschillen tussen de apparaten die gebruikt worden door de gemiddelde schoonheidsspecialist, en Finesse Bodyline Clinic zijn zodanig groot, dat een vergelijking bijna niet gemaakt kan worden.

De kwalitatief hoogstaande apparatuur die geleverd wordt door gecertificeerde leveranciers wordt in landen zoals China nagemaakt met goedkopere onderdelen, en minder hoge kwaliteitseisen. Door de eenvoudige manier waarop tegenwoordig producten in het buitenland besteld kunnen worden, zijn deze nagemaakte apparaten eenvoudig door iedereen aan te schaffen. Vanwege de kwaliteit van de apparatuur is het vaak zo dat behandelingen vaker moeten worden uitgevoerd, meer bijwerkingen hebben, en uiteindelijk minder resultaat hebben. De UltraShape Power, die wij gebruiken, is voorzien van het MDD-certificaat. Dit betekent dat de apparatuur is goedgekeurd voor medische toepassing in Europa.

De behandeling

Bij elk soort behandeling, is het noodzakelijk om volgens vaste voorschriften te werken. Bij Finesse Bodyline Clinic werken we uitsluitend met gediplomeerde, BIG-geregistreerde verpleegkundigen, die hun vak verstaan. Professionaliteit en hygiëne zijn gegarandeerd, zodat uw veiligheid is gewaarborgd. De schoonheidsspecialisten maken vaak gebruik van technieken en apparatuur, waar ze niet de juiste opleiding voor hebben gevolgd. Ook missen zij medische kennis en diagnostiek. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de kwalificaties van de behandelende persoon, en lopen zo onnodige risico’s. Aangezien wij van mening zijn dat dit gereguleerd zou moeten worden, zetten wij ons in om ongekwalificeerd gebruik van dit soort apparatuur aan banden te leggen. De veiligheid van de cliënt mag nooit in het geding komen, daarom pleiten wij voor een gereguleerd gebruik van dit soort apparatuur en het uitvoeren van dit soort behandelingen.

De kosten

Helaas kiezen veel mensen voor een behandeling bij een niet gediplomeerde behandelaar, vanwege de kosten. Een behandeling bij een schoonheidsspecialist is vaak vele malen goedkoper dan in een kliniek met de juiste papieren. Er zijn online genoeg voorbeelden te vinden van behandelingen voor slechts enkele tientallen euro’s. Dit zijn bedragen waar wij niet mee kunnen, en willen concurreren. Een kwalitatieve behandeling, met apparatuur uit het hoogste segment, door gediplomeerde verpleegkundigen kan simpelweg niet voor zulke bedragen. Ook in dit geval gaat de uitdrukking op “als het te goed lijkt om waar te zijn, dan is het dat vaak ook”. In dit geval heeft dat betrekking op het resultaat, en de nodige risico’s die men vaak onwetend loopt.
Conclusie

Momenteel is het helaas nog toegestaan om, met mindere apparatuur, zonder de juiste diplomering en kwalificaties uiteenlopende behandelingen uit te voeren. Wij hopen dat dit in de toekomst gaat veranderen, zodat iedereen een effectieve behandeling kan krijgen die kwalitatief is, en zonder hoge risico’s. Wilt u weten hoe een behandeltraject in zijn werk gaat? Neem dan contact op, en we geven u graag vrijblijvend advies, zodat u weet waarom een keuze voor professionals, de enige juiste is.

25, januari, 2018Administrator qwe

Administrator Qwe author

No description.Please update your profile. View All Post

De voordelen

✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Geen narcose
✓ Ook voor mannen

Neem contact op

Waar kent u Finesse van?