All I want for Christmas………………….

Zo na de vakantie, als het dagelijks leven weer gewoon op gang komt, dan overzien we pas echt de “ravage” die de zomer heeft aangericht. De vale restanten van een zomerbruine huid, haar dat dankzij fanatiek zwemgedrag gelijkenis vertoont met stro en uiteraard, als kersje op de taart zijn we ook nog eens een paar pondjes gegroeid.
Dus, er zit niets anders op, we gaan aan de slag met scrubcrèmes om de huid weer mooi egaal en glad te krijgen, we smeren ons haar na een uitgebreid kappersbezoek maar weer eens in met zo’n wonderen belovend serum èn we nemen ons voor om weer eens gezond te gaan eten! Zullen we ons deze keer eens verdiepen in de Voedselzandloper of gaan we Rens Kroes volgen met haar superfoods? Het kan allemaal. Het is sowieso verstandig om je eens te verdiepen in gezond voedsel. Het geeft meer energie, je huid gaat ervan stralen en als je uitgebalanceerd eet behoud je een constant gewicht. Het is heel belangrijk om het jojo-effect te vermijden. Het volgen van steeds verschillende diëten zoals mensen de afgelopen jaren wel deden, is erg onverstandig. Vandaar dat we bij ons op de kliniek ook heel veel aandacht besteden aan een gezond voedingspatroon. Wanneer mensen met een UltraShape behandeltraject starten, krijgen ze daarbij ook altijd lifestyle-adviezen.
Ga voor jezelf eens na welke dagelijkse, slechte gewoontjes je hebt en probeer gezonde alternatieven te bedenken. Ga je bijvoorbeeld altijd voor de bijl bij het tankstation waar het zo heerlijk ruikt naar versgebakken croissantjes, zorg dan dat je vlak voor het tanken een gevulde maag hebt. Dan is het makkelijker te weerstaan.
Of als je ’s avonds na het eten altijd nog in de koelkast gaat grazen, ga in plaats daarvan even een wandelingetje maken. Het is niet dat de kilo’s eraf zullen vliegen, maar op termijn levert dit zeker gewichtsverlies op.
Als dit je nou niet snel genoeg gaat en je toch graag met Kerst in een leuke LBD (Litlle Black Dress) wilt verschijnen, dan is er nog de mogelijkheid om wat vetcellen te laten vergruizen. Binnen 6 weken kun je dan al 1 of 2 kledingmaten minder hebben. Dan valt die leuke LBD toch net wat mooier. Wacht niet te lang, want voor je het weet staan we met zijn allen de Kerstboom alweer op te tuigen.

17, november, 2017Jose Hirschmann

Jose Hirschmann author

No description.Please update your profile. View All Post

De voordelen

✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Geen narcose
✓ Ook voor mannen

Neem contact op

Waar kent u Finesse van?