Cryolipolyse | Cryolipide

Finesse Bodyline Clinic legt graag uit waarom UltraShape behandelingen veel beter zijn dan Cryolipolyse.

Plan een gratis consult
Home>Behandelmethodes>Cryolipolyse

Cryolipolyse – een goede behandeling?

De cryolipolyse behandeling (in de volksmond: bevriezen van vetcellen) is een ware hype. Cryolipolyse is een methode voor vetverwijdering zonder operatie. Diverse landen als China, Japan en Zuid-Korea overspoelen de Europese markt met goedkope apparaten. Finesse Bodyline Clinic werkt uitsluitend met professionele medische apparatuur.

Vet weg zonder operatie : wie wil dit niet? Maar levert het ook het gewenste resultaat?

Finesse Bodyline Clinic begon in 2013 met cryolipolyse, naast de UltraShape-behandelingen. Al sinds 2007 voeren wij deze behandelingen uit. Vanwege onze grote ervaring met het vergruizen van vetcellen, zijn wij goed in staat om de resultaten met elkaar te vergelijken. Daarbij spelen onze uitgebreide, gestandaardiseerde meetmethoden een grote rol.

Uit de metingen blijkt dat de resultaten van cryolipolyse in vergelijking met de UltraShape-behandelingen fors minder zijn!

Finesse Bodyline Clinic heeft sinds 2007 een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van vetcellen verwijderen zonder operatie. Alleen het beste resultaat is goed genoeg. Daarom voert Finesse Bodyline Clinic geen behandelingen meer uit met Cryolipolyse.