Ultherapie ervaringen

Leefstijl is anders geworden!

Cor en zijn medewerkers wil ik heel veel dank zeggen voor de behandelingen, de begeleiding, de adviezen, de gezelligheid en de persoonlijke momenten. Het resultaat daar ben ik heel erg blij mee! Het inzicht wat ontstaan is in mijn leefstijl heeft mij heel veel gegeven. Mede daardoor ben ik verder gekomen dat ik had verwacht. Super veel dank, graag tot ziens en hartelijke groet, Wim.


Beter dan botox

Mij viel de ulthera tegen. Ik vond het even behoorlijk pijnlijk hoor. Maar ik heb eerst botox gedaan en ik vind dit veel beter. Nu afwachten hoe lang het blijft.

Mijn Ultherapie ervaring: Geduld, maar blij

Ook ik heb een ultherapie gehad. De behandeling duurde ruim een uur. Het voelde voor mij als brandnetels alleen zonder nagloeien. Jammer dat het zo lang duurt voor het effect is. Je moet geduld hebben, maar dan ben je wel blij!

Heel tevreden met het resultaat

Ik heb bij Finesse in Woerden mijn gezicht laten behandelen met Ultherapie. Eerlijk gezegd was de behandeling gevoeliger dan ik dacht. Het was maar goed dat je adviseerde om van tevoren paracetamol in te nemen. Gelukkig duurde de behandeling niet lang en daarna had ik geen last meer van. Mijn gezicht ziet er stralender en frisser uit. Ja mijn lijnen zijn niet helemaal weg, dat had je ook al gezegd, maar mijn Ultherapie ervaring is dat ik wel heel tevreden ben met het resultaat. Dank je wel.

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.