Ultherapie | Facelift zonder operatie

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Met het ouder worden verliest de huid zijn elasticiteit waardoor je er vaak zo vermoeid uit ziet.

Een operatie is een optie maar nu is er Ultherapie, een niet invasieve ultrageluid behandeling om de effecten van tijd en zwaartekracht op uw huid tegen te gaan. Een facelift zonder operatie.

Het mooie van de Ultherapie behandeling is dat het gebruik maakt van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen.

 

[/vc_column_text][vc_single_image image=”593″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1463059517348{margin-top: -50px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Wie is een goede kandidaat voor Ultherapie?”][vc_column_text]Een goede kandidaat voor een Facelift zonder operatie, met de Ultherapie behandeling, is iemand met een huid die, wanneer hij ontspannen is, er niet zo stevig meer uitziet en vaak ook slap aanvoelt.
Laaghangende wenkbrauwen en afhangende oogleden zijn vaak de eerste tekenen van een verouderende huid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”De behandeling” tab_id=”1493893824307-4a0c3650-9e31″][vc_column_text]

Hoe werkt Ultherapie?

Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelend specialist kan bepalen waar de energie nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een lage hoeveelheid gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat er een positief effect ontstaat.
Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen.
Als reactie op de warmte die ontstaat zal de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd worden. Het resultaat zal een geleidelijke verstrakking zijn die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft.

Is de behandeling pijnlijk?

Pijn wordt door iedereen anders ervaren. De meeste patiënten beschrijven het gevoel als een tijdelijke prikkeling of warmte onder de huid. Dit is de ultrasone energie die afgegeven wordt in het weefsel waarop de werking van het liften en verstrakken van Ultherapie gebaseerd is. Mocht u de behandeling toch als pijnlijk ervaren dan kunnen wij u daarbij helpen. We adviseren om pijnstillers te gebruiken voorafgaand aan de ingreep.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

U kunt meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar u rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen maar die zal binnen enkele uren moeten verdwijnen. Bij het gebruik van bloedverdunners kunnen er soms wat tijdelijke, onschuldige blauwe plekken voorkomen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”De resultaten” tab_id=”1493893824344-b562bd3e-86ba”][vc_images_carousel images=”349,348,347,346,345,344″ img_size=”500×300″ autoplay=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes”][vc_column_text]Onderstaande foto’s geven u een impressie van het resultaat
voor- en na de behandeling met de Ultherapie.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”De techniek” tab_id=”1493893863699-6c73e230-833d”][vc_column_text]

Waarin verschilt deze methode van andere niet operatieve huidverbeteringsmethodes?

Ultherapie is de enige huidverjongingsmethode op basis van  ultrageluid. Deze vertrouwde technologie behandelt alleen de  juiste huidlagen. Het is de  enige behandelmethode  waarbij de specialist letterlijk ziet wat er gebeurt. Dit geeft een vertrouwd gevoel en een mooi resultaat.

ultherapie-3

Is Ultherapie veilig?

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al méér dan 50 jaar gebruikt en klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze laatste toepassing aangetoond. Net als bij alle medische behandelingen zijn er algemene veiligheidsoverwegingen die uw behandelend specialist met u zal bespreken.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Het consult” tab_id=”1493893867162-7449ba17-3527″][vc_column_text]Het intakegesprek is bedoeld om u een goed beeld te geven van de behandeling. U krijgt van ons een reëel beeld van de te bereiken resultaten. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten.

Geschikt of ongeschikt

Tevens wordt beoordeeld of uw huid geschikt is voor een behandeling. Aan de hand van uw gezondheidstoestand wordt gekeken of er contra-indicaties zijn die de behandeling in de weg staan. Zoals bijvoorbeeld een eerdere toepassing van permanente fillers en dergelijke.

Het kostenplaatje

Aan de hand van de te behandelen regio’s kan dan ook wat meer gezegd worden over de kosten van de behandeling.

Gratis

Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is geheel gratis. Natuurlijk zonder verdere verplichtingen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Prijslijst” tab_id=”1493893921704-c2fa82e8-f6f5″][vc_column_text]

Over de prijzen

De prijzen van de Ultherapie worden vastgesteld tijdens het intakegesprek.
Een indicatie van de behandelprijzen vind u onder het tabblad Ultherapieprijzen

Ultherapie prijzen

Tarief per behandeling
Voorhoofd € 600,00
Wenkbrauwlift € 370,00
Ogen (wallen) € 500,00
Wangen (incl. kaaklijn) € 1500,00
Mondregio € 950,00
Hals € 1000,00
Decolleté € 900,00
Gehele gezicht € 2600,00
Gehele gezicht en hals € 3600,00

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.