UltraShape:

Liposuctie zonder operatie

De UltraShape is ontworpen om mensen met een middelmatig overgewicht te behandelen en om hardnekkige probleemzones te verwijderen. Het is ideaal voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep.

Plan een gratis consult

UltraShape

Jo-jo effect

Bij diëten, sporten en andere vormen van lijnen wordt alleen de inhoud van de vetcel verbrand. De vetcel zelf blijft als een leeg zakje achter. Stopt u met uw dieet of gaat u minder sporten dan vullen deze vetcellen zich opnieuw: het jo-jo effect!

Operatie of geen operatie?

Een alternatief is een operatie of liposuctie waarbij vetweefsel operatief wordt verwijderd. Nu is er de behandeling met de UltraShape. Bij deze methode raakt u vetcellen kwijt zonder operatie!

De nieuwe UltraShape!!

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van de nieuwste techniek voorhanden, als eerste en enige in Nederland hebben wij de nieuwe UltraShape Power.

UltraShape en Lipoedeem

Ook is het mogelijk om de UltraShape methode in te zetten bij de behandeling van lipoedeem.
Lipoedeem is een hypertrofie van vetcellen. Vetcellen worden abnormaal groot. Lipoedeem is een aandoening die voornamelijk ontstaat bij jonge vrouwen die (voor het eerst) ongesteld worden, of bij zwangerschappen of bij de menopauze. Kortom bij hormoonwisselingen. Daarom komt lipoedeem ook vrijwel uitsluitend bij vrouwen voor. Ongeveer 1 op de 10 vrouwen heeft (een vorm van) lipoedeem. Over de oorzaak van lipoedeem bestaat nog veel onduidelijkheid. Lipoedeem komt met name voor op (boven)armen en (boven)benen, de zgn rijbroek. Heel kenmerkend zijn de forse bovenbenen, maar onder knie-niveau redelijk slanke onderbenen. Het gebied is soms gevoelig bij aanraking, ziet er hobbelig uit (cellulitis) en er ontstaan vrij snel blauwe plekken. Lipoedeem komt vrijwel altijd aan beide benen of armen tegelijk voor.

Herkent u deze kenmerken dan adviseren wij u om u goed te oriënteren over lipoedeem, wij kunnen u daarbij helpen met gebruik van de Ultrashape Power.

Behandelgebeiden

Voor de behandeling met  UltraShape komen de volgende gebieden in aanmerking: buik (boven en onder de navel), flanken, dijbenen binnen- en buitenzijde, BH-bandjes, billen en borstvorming bij mannen.

waarom werkt UltraShape wel en cavitatie niet?