De prijzen

Over de prijzen

De verschillen in de met UltraShape te behandelen probleemzones zijn zo individueel, dat we daar geen standaardbedragen voor kunnen geven. Daarom nodigen wij u uit voor een consult, dit is gratis en vrijblijvend.
In dit consult kunnen we uw probleemzone opmeten en u adviseren welke behandeling het beste voor u geschikt is.
U krijgt dan een persoonlijke offerte.
Behandeling met het Ultimed Contour Concept geeft een blijvend resultaat, verwijderde vetcellen blijven weg.
Het kan zijn dat uw schoonheidsspecialiste een voordelige behandeling aanbiedt om vet weg te halen. Dat soort behandelingen kan niet vergeleken worden met de UltraShape Power.  Dit is zeer geavanceerde technologie, een medische behandeling die bij Finesse door BIG-geregistreerde verpleegkundigen wordt uitgevoerd.

Finesse Bodyline Clinic beschikt over  de nieuwste generatie UltraShape Power, waarbij we in 3 lagen kunnen werken. Hierdoor kunnen we vetcellen vergruizen op 7 mm, 10 mm en 15 mm onder de huid.
Als u blijvend in uw lichaam wilt investeren, kies dan voor de UltraShape Power methode bij Finesse.

Als u met  UltraShape behandeld wordt, dan zijn de behandelingen met het Hypoxipak, de BodyWave en diverse workouts in speciale Vacunautpakken in onze fitnessruimte bij de prijs inbegrepen. Ook adviesgesprekken over uw voedingspatroon zijn hierbij inbegrepen. Indien u bloedonderzoek wenst, kunnen wij dit ter plekke voor u verzorgen, de prijs hiervan is conform de tarieven van Saltro, die de verschillende analyses voor ons uitvoeren.

U kunt ons bellen voor een afspraak tijdens kantooruren. Buiten deze tijden kunt u uw gegevens invullen op de contactpagina waarna wij u zo snel mogelijk terugbellen voor het maken van een afspraak.

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.