BIKINISTRESS

Aan het strand in Italie was het zo’n zinderende hete zomerdag zoals je ze alleen in zuidelijke landen aantreft.

Mijn lief en ik gingen even op een terrasje een verfrissing nemen waarbij we onze verbazing uitspraken over de prijs van een colaatje en een biertje. Een Nederlandse vrouw reageerde hierop met de opmerking: ‘Ja, het uitzicht zit in de prijs inbegrepen.’ We lieten de langswandelende mensenmassa aan ons voorbijtrekken terwijl we zomaar losjes aan de praat raakten met de Nederlandse vrouw. ‘Hallo’, had ze gezegd, ‘ik ben Carla’, waarop ze spontaan haar hand uitstak. ‘En dit is mijn man Rob.’ Er werden nog meer handen geschud. ‘Komen jullie gezellig bij ons aan het tafeltje zitten?’ We kletsten maar wat verder, waarbij ze en passant vertelde dat zij en haar man niet meer hoefden te werken en heerlijk van het leven genoten.

Opeens stootte ze me met haar elleboog aan en zei: “Dat snap je toch niet hè, dat mensen er zo bij durven lopen?” Ik keek onopvallend in de richting die ze aangaf en begreep wat ze bedoelde. Langs de boulevard liep een knappe middelbare vrouw in een jurkje dat sexy nauwsluitend was bedoeld. Terwijl ze langsdeinde zagen we, ongewild, hoe haar schommelende buik en heupen alle aandacht naar zich toetrokken. ‘Kijk,’ zei Carla, ik heb ook zo’n figuur, maar zo’n jurk zou ik nooit dragen.’ Een beetje spijtig keek ze naar beneden. Ze droeg zo’n kaftan-achtige creatie. ‘Met die muffinrol rond mijn middel staan aansluitende jurkjes me echt niet meer,’ vervolgde ze op vertrouwelijke fluistertoon. ‘We hebben teveel van het goede leven genoten’ besloot ze.

Terwijl de aandacht van onze wederhelften geheel werd geabsorbeerd door al het vrouwelijk schoon dat langs paradeerde, besloot ik om Carla te vertellen wat ik in het normale leven doe. ‘Ik werk bij Finesse Bodyline Clinic. Mijn dagelijkse werzaamheden bestaan uit het begeleiden van mensen met overgewicht of een probleemzone, zoals die muffinrol van jou.’  Ze keek me ongelovig lachend aan. ‘Hoe dan, ik wil niet dat je in me gaat snijden hoor.’ Ik begon te lachen en legde haar uit dat we in de kliniek vetcellen vergruizen met ultrahoge geluidsgolven. Zonder littekens, zonder operatie, zonder narcose en met blijvend resultaat.

Dit voorval speelde zich vorig jaar zomer af. Inmiddels is Carla’s muffinrol verdwenen, want na dit gesprekje heeft ze besloten om samen met Finesse Bodyline Clinic ervoor te gaan. We maakten een plan van aanpak bestaande uit Ultrashape behandelingen, een aangepast voedingspatroon en wat extra sportieve inspanning. Onlangs stuurde ze me een berichtje per mail. Ze was weer op vakantie met Rob, ditmaal in Portugal. In de bijlage zat een strandselfie van Carla. In bikini!.
Stralend keek ze in de camera en toen besefte ik weer eens waarom werken bij Finesse Bodyline Clinic zo geweldig is.

16, maart, 2017Jose Hirschmann

Jose Hirschmann author

No description.Please update your profile. View All Post

De voordelen

✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Geen narcose
✓ Ook voor mannen

Neem contact op

Waar kent u Finesse van?