Decolleté

Een gebied dat niet vergeten mag worden, is het decolleté. Een mooie strakke huid in het gezicht is fijn, maar rond het decolleté zijn de tekenen van de veroudering goed zichtbaar. Omdat het een gebied is dat niet altijd zichtbaar is, storen minder vrouwen zich eraan dan aan ouderdomskwaaltjes in het gezicht.

Een probleem dat bijdraagt aan het snel zichtbaar worden van huidveroudering in dit gebied, is het feit dat er in dit gebied minder bloedvaten en zweetklieren zitten. Hierdoor is de huid kwetsbaarder, en tekenen de gevolgen van de huidverslapping eerder af.

Op de zij slapen zorgt ook vaak voor problemen. Er ontstaan verticale rimpels tussen de borsten die doorlopen omhoog. Deze vouwen zijn in het begin nog goed “glad te trekken”. Als de huid echter verouderd dan is het herstellend vermogen minder, en veert alles lastiger terug.

De oorzaken van de verouderde uitstraling liggen hier dus wederom bij de verouderde huid. Finesse Bodyline Clinic is daarom ook in dit geval de aangewezen manier om hier iets aan te doen!