Finesse Diagnostisch Centrum

Voor het zoeken naar en behandelen van de oorzaken van ongewenst vetopslag heeft Finesse Bodyline Clinic het Finesse Diagnostisch Centrum opgericht, hier vinden onderzoeken plaats naar het functioneren van uw stofwisseling.

ANS 24-uurs Spectraal Analyse autonome zenuwstelsel en Burn-out meten

In samenwerking met buitenlandse klinieken introduceert Finesse sinds 2017 de ANS Spectraal Analyse. Dit is een methode om het Autonoom Zenuwstelsel te meten en in kaart te brengen. Dit is belangrijk om te kunnen bepalen of een orgaan niet goed functioneert vanwege een tekort aan voedingsstoffen of omdat het Autonome Zenuwstelsel het orgaan niet voldoende activeert.

Bloedonderzoek

Bloedonderzoek kan in de kliniek plaatsvinden. Bij het bloedonderzoek richten wij ons vooral op uw stofwisseling. Dit zijn andere onderzoeken dan welke uw huisarts doorgaans laat doen. Het gaat dan met name om het bepalen van orgaanfuncties en ook vitamine- en mineralendeficiënties. Aan de hand van de uitslagen kan worden bepaald op welke wijze het metabolisme weer kan worden hersteld.

Hormoonspecialist

Hormonen hebben veel invloed op het metabolisme. Vrouwen vanaf een jaar of 45 krijgen vaak te maken met allerlei vage klachten, zoals gewichtstoename, slapeloosheid, een kort lontje, opvliegers, vermoeidheid, gewrichtspijn of urineverlies. Deze klachten kunnen worden veroorzaakt door hormonale onbalans.

Nieuwe ontwikkelingen

Finesse Bodyline Clinic is voortdurend bezig met het implementeren van nieuwe ontwikkelingen en technieken om vetopslag en alle oorzaken zo adequaat mogelijk te bestrijden. Hierbij werkt Finesse vaak samen met buitenlandse klinieken, universiteiten, artsen en specialisten.

Heb je een vraag? Stel ‘m direct aan onze specialist!

Heb je een vraag? Stel ‘m direct aan onze specialist!“Eindelijk een behandeling waarbij ook gekeken wordt naar je vetstofwisseling, en de oorzaken van mijn probleemzones.”

Gerda - Buik en BH-bandjes

“Ik heb mijn hele leven gejojood. Dankzij Finesse ben ik daar nu vanaf.”

Tillie van Gelderen - Buik

“Ik wilde stralen op de bruiloft van mijn dochter. Dat is gelukt dankzij Finesse.”

J. van Kesteren - Buik