Diagnostisch Centrum

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het UltiMed Contour concept bestaat uit 3 delen:

  1. Vergruizen van de vetcellen;
  2. Het stimuleren van uw lichaam om de vrijgekomen vetten zo goed mogelijk af te voeren;
  3. Het zoeken naar en behandelen van de oorzaken van ongewenst vetopslag.

Voor alle informatie over het vergruizen van vetcellen met de UltraShape, klik hier

Voor alle informatie over het afvoeren van de vrijgekomen vetten, klik hier

Voor het zoeken naar en behandelen van de oorzaken van ongewenst vetopslag heeft Finesse Bodyline Clinic het Finesse Diagnostisch Centrum opgericht. De oorzaken van ongewenst vetopslag ligt altijd in het metabolisme (stofwisseling). In het Finesse Diagnostisch Centrum vinden onderzoeken plaats naar het functioneren van uw stofwisseling.

Bij oorzaken kunt u denken aan hormonen (bijv menopauze), bijwerkingen van medicijnen, vitamine- en mineralentekorten, aandoeningen (bijv. diabetes, lipoedeem), slechte orgaanfuncties of verstoorde werking van het Autonome Zenuwstelsel.

Om deze oorzaken goed in kaart te brengen kan het dus nodig zijn dat u een consult met onze hormoonspecialist afspreekt of dat er bloedonderzoek plaatsvindt. Bij het bloedonderzoek richten wij ons vooral op uw stofwisseling. Dit zijn andere onderzoeken dan welke uw huisarts doorgaans laat doen.
Het Autonome Zenuwstelsel (Autonome Nerve System) regelt alle functies en processen die onwillekeurig zijn, zoals energieproductie, spijsvertering en metabolisme. Dit wordt in kaart gebracht met de ANS Spectraal Analyse.

 

Burn-out

Met de ANS Spectraal Analyse is het ook mogelijk om burn-out en burn-out klachten in beeld te brengen. Dit is een unieke, objectieve manier om burn-out en klachten gerelateerd aan burn-out aan te tonen. Veel bedrijfsartsen gebruiken nu nog een vragenformulier. Deze is subjectief en manipuleerbaar. De ANS Spectraal Analyse legt het Autonome Zenuwstelsel vast. Dit is niet manipuleerbaar: What you see is what you get!

Aan de hand van de analyse wordt de ernst van de klachten duidelijk en kan een adequaat advies gegeven worden aan de behandelend arts. Finesse Bodyline Clinic begeleidt mensen met Burn-out of Burn-out klachten niet, maar adviseert (bedrijfs)artsen, psychologen en andere professionals.
Het  betreft een onafhankelijk onderzoek waarvoor geen verwijzing nodig is.

Privacy

Natuurlijk vallen alle uitkomsten van de onderzoeken onder de Wbp/AVG. Met ingang van 25 mei 2018 vervangt de Europese privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens zijn dus veilig![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]