Finesse weer op TV in 2018!

‘Een effectieve oplossing die een jo-jo effect voorkomt ’

 

Veel mensen hebben last van ongewenste vetopslag. Dit kan in zo’n mate toenemen dat er bij een aantal mensen zelfs overgewicht ontstaat. De oorzaken van die ongewenste vetopslag zijn altijd terug te vinden in het metabolisme. Lijnen veroorzaakt vaak een jo-jo effect en ook een operatie is niet altijd de geschikte oplossing. Finesse Bodyline Clinic heeft in het Finesse Diagnostisch Centrum

een concept ontwikkeld, die helpt met het verwijderen van overtollig vet en ook de oorzaak in kaart kan brengen. Cor Kok vertelt hoe dit concept wordt toegepast en wat het belang van een goede stofwisseling is.

 

Zondag 18 februari om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

 

Alles over stofwisselingsstoornissen en hoe deze zijn te verminderen is zondag 18 februari te zien in de uitzending medische innovaties van Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op maandag 19 februari om 7.30 uur in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

Woensdag 21 februari om 10.30 uur

Vrijdag 23 februari om 13.05 uur

Zaterdag 24 februari om 16.30 uur

16, februari, 2018Jose Hirschmann

Jose Hirschmann author

No description.Please update your profile. View All Post

De voordelen

✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Geen narcose
✓ Ook voor mannen

Neem contact op

Waar kent u Finesse van?