Kliniek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Steeds meer mannen en vrouwen zijn met hun uiterlijk bezig en dat wordt steeds meer breed geaccepteerd. Omdat men toch opziet tegen een operatie met narcose en hersteltijd en eventuele complicaties, is een moderne non-invasieve behandelmethode de oplossing.

Centraal gelegen in Nederland, in Woerden, is Finesse Bodyline Clinic bv gevestigd.De kliniek maakt gebruik van hypermoderne apparatuur en de nieuwste behandelmethodes voor onder meer facelifts, het verwijderen van overtollig vet, overgewicht, cellulitis, huidverstrakking en huidverbetering.Finesse Bodyline Clinic biedt de modernste behandelingen op het gebied van cosmedische ingrepen en behandelingen zonder dat er operatieve ingrepen, narcose en littekens aan te pas komen.

 

 

Finesse Jubileum logo 2017[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Lees dit artikel” style=”flat” color=”purple” link=”url:https%3A%2F%2Fissuu.com%2Fjohanverweerd%2Fdocs%2Fultrashape_vs_cavitatie||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.