Kliniek

Steeds meer mannen en vrouwen zijn met hun uiterlijk bezig en dat wordt steeds meer breed geaccepteerd. Omdat men toch opziet tegen een operatie met narcose en hersteltijd en eventuele complicaties, is een moderne non-invasieve behandelmethode de oplossing.

Centraal gelegen in Nederland, in Woerden, is Finesse Bodyline Clinic bv gevestigd.De kliniek maakt gebruik van hypermoderne apparatuur en de nieuwste behandelmethodes voor onder meer facelifts, het verwijderen van overtollig vet, overgewicht, cellulitis, huidverstrakking en huidverbetering.Finesse Bodyline Clinic biedt de modernste behandelingen op het gebied van cosmedische ingrepen en behandelingen zonder dat er operatieve ingrepen, narcose en littekens aan te pas komen.

In 2017 viert Finesse Bodyline Clinic het 10 jarig bestaan. Om dit te vieren ontvangt elke nieuwe klant in 2017 zo’n mooie paarse Dopper. Dagelijks 1,5 tot 2 liter water drinken is heel belangrijk voor een gezond lichaam en met de Doppers werken we mee aan een gezond leefmilieu met minder plasticsoep.

 

Finesse Jubileum logo 2017

De voordelen

✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Geen narcose
✓ Ook voor mannen

Neem contact op