Lichaam: Ultimed Protocol

Het UltiMed Protocol bestaat uit 3 delen:

  1. Vergruizen van de vetcellen;
  2. Het stimuleren van uw lichaam om de vrijgekomen vetten zo goed mogelijk af te voeren;
  3. Het zoeken naar en behandelen van de oorzaken van ongewenst vetopslag.

Voor het zoeken naar en behandelen van de oorzaken van ongewenst vetopslag heeft Finesse Bodyline Clinic het Finesse Diagnostisch Centrum opgericht. De oorzaken van ongewenst vetopslag ligt altijd in het metabolisme (stofwisseling). In het Finesse Diagnostisch Centrum vinden onderzoeken plaats naar het functioneren van uw stofwisseling.

Bij oorzaken kunt u denken aan hormonen (bijv menopauze), bijwerkingen van medicijnen, vitamine- en mineralentekorten, aandoeningen (bijv. diabetes, lipoedeem), slechte orgaanfuncties of verstoorde werking van het Autonome Zenuwstelsel.

Om deze oorzaken goed in kaart te brengen kan het dus nodig zijn dat u een consult met onze hormoonspecialist afspreekt of dat er bloedonderzoek plaatsvindt. Bij het bloedonderzoek richten wij ons vooral op uw stofwisseling. Indien nodig kan er ook uitgebreid ontlastingsonderzoek plaatsvinden om het functioneren van uw darmen te onderzoeken.Dit zijn andere onderzoeken dan welke uw huisarts doorgaans laat doen.
Het Autonome Zenuwstelsel (Autonome Nerve System) regelt alle functies en processen die onwillekeurig zijn, zoals energieproductie, spijsvertering en metabolisme. Dit wordt in kaart gebracht met de ANS Spectraal Analyse.

 

Cryolipolyse

De cryolipolyse behandeling is een methode voor vetverwijdering zonder operatie. De behandeling is een pijnvrije methode om lokale vetcellen te laten verdwijnen. Het werkt door middel van het koelen van ongewenste vetcellen, wat resulteert in een geheel pijnloze behandeling omdat de koeling tevens een verdovend effect heeft.

Finesse Bodyline Clinic werkt uitsluitend met de Kryokontur,  professionele medische apparatuur. De KryoKontur is de absolute top van de beschikbare apparaten, medisch verantwoord en geheel veilig. Dankzij dit apparaat, kunnen we een groter gebied in één keer behandelen met een exact ingestelde temperatuur, om zeer precies en zonder complicaties resultaat te boeken.

Lees hier meer over de Cryolipolyse behandeling

UltraShape

De UltraShape is ontworpen om mensen met een middelmatig overgewicht te behandelen en om hardnekkige probleemzones te verwijderen. Het is ideaal voor mensen die uitkijken naar een manier om overtollig vetweefsel te verwijderen zonder chirurgische ingreep. UltraShape maakt gebruik van ultrageluid. Door de geluidsgolven zeer nauwkeurig samen te laten komen op één punt, zorgt het ervoor dat de wand van de vetcellen uiteen valt.

De voordelen van UltraShape bij Finesse Bodyline Clinic in het kort:

  • Geen jo-jo effect
  • Vetcellen kwijtraken zonder operatie!
  • De nieuwste techniek: UltraShape Power

Lees hier meer informatie over de UltraShape behandeling

 

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.