Probleemzones gezicht en hals

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het gezicht bevat veel gebieden waar de gevolgen van huidveroudering duidelijk zichtbaar worden. Het verslappen van de huid geeft vet de ruimte, waardoor het niet meer netjes op de plek blijft zitten. Onze behandelmethodes zijn uitermate geschikt om de diverse probleemgebieden aan te pakken, zonder operaties! Bekijk hieronder de meest voorkomende probleemzones, en klik verder om meer te weten te komen over onze behandelingen.


Voorhoofd

Bij het voorhoofd zijn de problemen van huidveroudering vooral merkbaar door de slappere afhangende huid en voorhoofdrimpels. De oorzaken, gevolgen, en de oplossing leest u hier!


Wenkbrauwen

Fronzen en optrekken van de wenkbrauwen bij een slappere huid, zorgt voor rimpels. Daarnaast zorgt de verminderde elasticiteit voor afhangende wenkbrauwen. Lees hier hoe wij u een wenkbrauwlift kunnen geven zonder operatie.


Kraaienpootjes

Alhoewel ze vaak lachrimpeltjes worden genoemd, kunnen ze erg storend zijn voor veel mensen. Gelukkig is er iets tegen te doen, zonder dat u hoeft te stoppen met lachen. Lees hier meer over onze kraaienpootjes behandeling.


Wallen

Vaak geassocieerd met vermoeidheid, terwijl hier niet naar gekeken moet worden voor de oorzaak van dit probleem. Wat de oorzaak wel is, en hoe je er vanaf kunt komen? Lees hier meer over hoe wij wallen verwijderen.


Wangen

Zwaartekracht en huidverslapping hebben veel invloed op de wangen. Vanwege het volume van de wangen zullen ze vrij makkelijk gaan afhangen, zeker als de kaaklijn ook minder stevigheid biedt vanaf de onderkant. Bekijk hoe wij u kunnen helpen bij hamsterwangen.


Kaaklijn

Door de verouderende huid en de sterke invloed van de zwaartekracht zal de kaaklijn verslappen. Dit heeft niet alleen invloed op de kaaklijn zelf, maar ook op de wangen. Lees hier hoe wij u helpen aan een strakke kaaklijn zonder operatie.


Onderkin en hals

De gezonde hoeveelheid vet onder de kin blijft op zijn plaats door de huid. Met verlies van elasticiteit zakt dit uit, waardoor een onderkin ontstaat. In de hals is dit zichtbaar door een soort huidzakjes. Lees hoe wij u helpen bij een slappe hals, en uw onderkin wegwerken.


 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]