Hangende onderoogleden en Wallen verwijderen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Veel mensen hebben het over wallen, als ze het over de donkere kringen hebben onder hun ogen. Deze kringen zijn echter niet de wallen, de donkere kleur is de lijn onder de wal. Een gebrek aan vocht kan hiervoor zorgen. Slecht slapen draagt hier ook aan bij. De huid zal dunner worden door de verminderde hoeveelheid vocht, waardoor de aderen o.a. zichtbaarder worden en dit zorgt voor de blauwe kleur. Wallen verwijderen is lastig, maar wij kunnen u zeker helpen!

Wat zijn wallen?

De wallen zijn de verdikkingen boven de hierboven vermelde donkere kringen. Het vetweefsel rond de ogen heeft een beschermende functie. Bindweefsel en een strakke huid houden dit weefsel op zijn plek. Als de huid veroudert krijgt dit weefsel meer vrijheid, waardoor het meer naar voren komt te liggen. Dit zien we duidelijk terug in de vorm van wallen onder de ogen. Veel mensen vragen zich af of wallen verwijderen mogelijk is, en gelukkig hebben wij hier een prima behandelmethode voor!

Effect op de oogleden

Een bijkomend verschijnsel is het afzakken van de onderoogleden. In combinatie met de wallen ontstaat een enigszins vermoeide en sombere gezichtsuitdrukking. Zelfs na een aantal nachten goed slapen en een uitgerust gevoel, zullen deze verschijnselen blijven. Het enige dat er met de rust aangepakt kan worden, zijn de donkere kringen die onder de wal zitten.

Onze behandeling

Gelukkig is er wel een manier om de problemen met de onderoogleden en wallen aan te pakken. Dankzij een speciale techniek, is er geen operatie nodig, en kunt u toch van de problemen afkomen. Bekijk onze oplossing voor wallen verwijderen: Ultherapie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.