Onderkin wegwerken en slappe hals verstevigen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De onderkin en een slappe hals zijn gebieden waar de gevolgen van huidverouderingen duidelijk zichtbaar zijn. Vooral een slappe onderkin is een storend probleem voor veel mensen. Het geeft vaak een gevoel van flink overgewicht, en het zorgt ervoor dat mensen niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk niet lekker in hun vel zitten. Een onderkin wegwerken hoeft gelukkig niet middels een operatie.

Slappe hals en slappe onderkin: de oorzaken

Het gebied onder de kin bevat normaal gesproken een gezonde hoeveelheid vet. De strakke huid houdt dit netjes op de plek, waardoor alles er mooi strak uit ziet. Als de huid gaat verslappen, dan zal het vet automatisch meer ruimte krijgen. Dit resulteert in een afhangende kin, waarbij deze slappe onderkin het laat lijken alsof iemand dikker is geworden. Alhoewel extra vet wel zorgt voor een duidelijkere onderkin, hoeft het niet altijd op overgewicht te duiden. De zwaartekracht heeft vrij spel onder de kin, aangezien het een plek is die sowieso hangt. Dit zal ervoor zorgen dat het snel zichtbaar wordt, zodra de huid aan elasticiteit verliest.

De zwaartekracht speelt ook een belangrijke rol bij een minder mooi uitziende hals. Door het verouderen van de huid, gaat deze makkelijk zakken in de hals. Soms is dit duidelijk zichtbaar, door een soort hangende zakjes die ervoor zorgen dat iemand er flink ouder uit kan gaan zien.

De onderkin wegwerken bij Finesse

Hoe krijg je een onderkin weg? Dit is een vraag waar veel mensen mee zitten. Een oplossing waar vaak naar gegrepen wordt, is het laten wegsnijden. Deze methode is uiteraard erg drastisch en geeft littekens en een lange hersteltijd. Bij Finesse krijgen wij de onderkin weg, zonder dat u hier veel last van heeft, met onze Ultherapie behandeling!
Omdat verslapping vanuit de wangen begint, behandelen we meestal de onderkin in combinatie met wangen/kaaklijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.