Voorhoofdrimpels, hangende wenkbrauwen en hangende oogleden

Door de veroudering wordt het gebied rond het voorhoofd slapper, te merken aan de voorhoofdrimpels. Door deze verslapping gaan de wenkbrauwen en de oogleden meer hangen, wat het zicht kan belemmeren.  Een vervelend bijverschijnsel naast de rimpels voorhoofd, is dat mensen er hierdoor vermoeider uit gaan zien, ook als ze zich helemaal fit voelen.

Hangende oogleden

De veroudering van de huid is iets waar we niet omheen kunnen. Zoals uitgelegd in het artikel over huidverslapping- en verdunning verliest de huid zijn rekbaarheid, wat ervoor zorgt dat deze gaat hangen. Bij de oogleden zien we vooral dat de bovenste oogleden lager gaan hangen. Naast het feit dat dit een vermoeide indruk geeft, zorgt het soms ook voor echte ongemakken. Als de hangende oogleden te laag komen, kan dit het zicht ernstig verminderen. Hangende oogleden zijn dus niet alleen storend voor het uiterlijk, maar ook een echte belemmering. Een ooglidcorrectie hoeft niet gedaan te worden met een operatie. De techniek die wij toepassen heeft het effect van een ooglidcorrectie, zonder dat hier een mes aan te pas komt!

Hangende wenkbrauwen

Om het zicht te verbeteren, zullen veel mensen de wenkbrauwen gaan optrekken. Dit zorgt ervoor dat er rimpels ontstaan, wat sowieso sneller gebeurd door de slappere huid. Het voorhoofd krijgt zo naast de afhangende huid ook een minder gezonde uitstraling door de extra rimpelvorming. De wenkbrauwen zelf zullen door de slappere huid, en het vele optrekken ook meer gaan afhangen. Hangende wenkbrauwen worden vaak aangepakt met een wenkbrauwlift, dit is echter een ingrijpende behandeling. De methode van Finesse is feitelijk een wenkbrauwlift, waarbij een operatie niet nodig is om de hangende wenkbrauwen aan te pakken!

Voorhoofdrimpels

Een strakke huid zorgt voor een mooi glad voorhoofd. Als de huid verouderd en zijn elasticiteit verliest, dan zal dit vooral zichtbaar worden door voorhoofdrimpels. Aangezien de huid zich niet makkelijk meer terug kan vormen naar de originele strakke staat, ontstaan er duidelijk zichtbare groeven en overtollige huidplooitjes. Het optrekken van de wenkbrauwen, zoals hierboven beschreven, versterkt dit probleem. Rimpels voorhoofd bestrijden? Dit kan zeer effectief bij Finesse.

Behandelmethode

Het totale plaatje is dus een minder gezonde uitstraling, een vermoeide indruk, en soms zelfs ernstig verminderd zicht. Aangezien de oorzaken te vinden zijn in problemen met de huid, zijn er gelukkig wel behandelmethodes die de problemen, zoals rimpels voorhoofd, hangende wenkbrauwen, en hangende oogleden kunnen tegengaan.

Lees hier alles over onze behandelmethode:  Ultherapie. De manier om zonder ingrijpende ooglidcorrectie, of een wenkbrauwlift, van de problemen af te komen!

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.