Probleemzones lichaam

Er zijn veel plaatsen op het lichaam waar huidveroudering en vet voor irritaties kunnen zorgen. Waar het gezicht vooral een punt is waar de huidveroudering invloed heeft, is de ontevredenheid bij het lichaam vaak gerelateerd aan vet.  Drastische ingrepen zoals liposuctie en een facelift lijken vaak een oplossing, maar vanwege de risico’s zijn deze behandelingen zeker niet ideaal. Bij Finesse Bodyline Clinic bieden we behandelmethodes aan voor de meeste problemen, zonder operatie en lastige herstelperiode ! Kies hieronder het gebied waar u meer informatie over wilt krijgen, en lees over onze effectieve behandelingen.


 Huid

De huid zorgt over het gehele lichaam, inclusief het gezicht, voor veel problemen. Met de jaren verliest de huid elasticiteit, waardoor rimpels ontstaan, en zones kunnen gaan “hangen”. Aangezien de huid vooral een onderliggend probleem is voor veel gebieden, hebben we hier een uitgebreid artikel over geschreven. Lees de gevolgen van een slappe huid door huidveroudering en de behandelmethodes hier.


 Decolleté

Een plek waar de huidveroudering goed zichtbaar is, is het decolleté. De lijnen en rimpels in het gebied tussen de borsten tekenen zich duidelijk af met het ouder worden. Voor veel vrouwen zijn de decolleté rimpels dit een storend probleem, waarvoor wij bij Finesse gelukkig een oplossing hebben! Lees er hier alles over.


 Mannenborsten

De ontwikkeling van abnormaal borstweefsel bij mannen is vaak een onschuldig verschijnsel. Helaas zorgt het bij veel mannen voor een gevoel van schaamte, ondanks dat mannenborsten bij meer dan de helft van de mannelijke bevolking voorkomt. Wij bieden een permanente oplossing voor dit probleem, lees er hier alles over.


 Bh-bandjes

Vet dat opgeslagen wordt op de rug, is een verschijnsel dat voorkomt bij mannen en vrouwen. Toch zal het vooral bij de vrouw een probleem of irritatiepunt zijn. Het dragen van een bh, zorgt ervoor dat de bandjes in dit vet drukken. Rond de bandjes levert dit uitstulpingen op, die zichtbaar zijn door shirtjes heen. Bekijk hier hoe wij dit probleem kunnen behandelen.


 Bovenarmen

Het probleem bij de bovenarmen kennen we in de volksmond als de bekende kipfilets. Het vet aan de bovenarmen gaat hangen, waardoor deze kenmerkende vorm ontstaat. Vanwege de hormonen is dit verschijnsel vooral bij vrouwen een probleem. Zelf bestrijden van het verschijnsel is lastig vanwege de oorzaken. Gelukkig kunnen wij u hier wel verder bij helpen.


 Buik

De buik is zowel bij mannen als vrouwen een terugkerende probleemzone. Veel mensen willen daarom ook buikvet verliezen. Alhoewel een beetje vet niet schadelijk of ongezond is, storen toch veel mensen zich eraan. Doordat het vet direct onder de huid wordt opgeslagen, zie je dit snel terug in de lichaamsbouw. De diverse oorzaken en oplossing leest u hier.


 Flanken

Het gebied rond de buik waar veel mensen zich aan storen, zijn de flanken. Zodra vet opgeslagen wordt in dit gebied, gaat het al snel uitstulpen. Vaak hangt het hierbij over de broekrand heen, en dit kent iedereen als de bekende zwembandjes. Sporten en op de voeding letten kan helpen, maar dit hardnekkige probleem is het beste aan te pakken door een behandeling bij Finesse. Lees er hier alles over.


 Billen

Billen kunnen een punt van trots zijn, totdat de huid slapper gaat worden, en het vet van de billen meer onderhevig wordt aan de zwaartekracht. Elk extra beetje vet kan dan een punt van irritatie worden, waar vooral vrouwen graag iets aan doen op zoek naar die mooie strakke billen. Cellulite doet hier ook een vervelende duit in het zakje, waardoor veel mensen een oplossing willen voor dit irritatiepunt. Lees er hier alles over.


 Benen

Bij de benen is er vaak sprake van meerdere vormen van irritatie. Slappere huid, overtollig vet, en cellulite kunnen allemaal voor een vervelend gevoel zorgen. Vooral de combinatie van vet en de bekende putjes in de benen kunnen tot een onzeker gevoel leiden, waar met sporten en goede voeding niet altijd iets aan te doen is. Lees hier de uitgebreide informatie over dit probleem, en de oplossing!


 Bovenbenen

Cellulite is een verschijnsel dat veel vrouwen benoemen als een punt van onzekerheid en schaamte. Vlak na de pubertijd begint dit verschijnsel, en het kan versterkt worden door omgevingsfactoren en voeding. Vaak duiden mensen dit verschijnsel aan als een sinaasappelhuid, vanwege de gelijkenis met de putjes in de schil. Oorzaak en oplossing kunt u hier lezen.