BH bandjes

De opslag van vet op de rug, kan bij zowel mannen als vrouwen voor problemen zorgen. Overtollig rugvet komt echter veel meer tot uiting bij de vrouw. De vetopslag is namelijk vooral zichtbaar rond het gebied van de bh-bandjes, waar de druk van de bandjes ervoor zorgt dat het vet naar buiten wordt gedrukt.

Plan een gratis consult
De oorzaak van deze vetophopingen ligt vooral bij zwakke spieren in de rug. Doordat de spieren minder sterk zijn, zal de huid in het gebied hieromheen verslappen. Het vet krijgt hierdoor speling, waardoor er uitstulpingen zichtbaar worden.
Het trainen van de rugspieren kan deze problemen tegengaan. Door de spieren sterker te maken, zal de gehele rug strakker worden, waardoor het vet netjes op zijn plaats wordt gehouden. Op het moment dat er overmatig vet is, zal het helaas niet alle problemen oplossen. Afvallen kan de vetopslag verminderen, maar de rug is een hardnekkige plek om aan te pakken. Gelukkig is er bij Finesse Bodyline Clinic een prima oplossing om de strijd aan te gaan met rugvet.