Rimpels decolleté verwijderen

Een gebied dat niet vergeten mag worden, is het decolleté. Een mooie strakke huid in het gezicht is fijn, maar rond het decolleté zijn de tekenen van de veroudering goed zichtbaar. Omdat het een gebied is dat niet altijd zichtbaar is, storen minder vrouwen zich eraan dan aan ouderdomskwaaltjes in het gezicht. Rimpels decolleté verwijderen is echter goed mogelijk. dus je hoeft er niet mee te blijven lopen!

Oorzaken van ontevredenheid

Een probleem dat bijdraagt aan het snel zichtbaar worden van huidveroudering in dit gebied, is het feit dat er in dit gebied minder bloedvaten en zweetklieren zitten. Hierdoor is de huid kwetsbaarder, en tekenen de gevolgen van de huidverslapping eerder af.

Op de zij slapen zorgt ook vaak voor problemen. Er ontstaan verticale decolleté rimpels tussen de borsten die doorlopen omhoog. Deze vouwen zijn in het begin nog goed “glad te trekken”. Als de huid echter verouderd dan is het herstellend vermogen minder, en veert alles lastiger terug.

De behandeling voor een mooier decolleté

De oorzaken van de verouderde uitstraling door rimpels decolleté liggen hier dus wederom bij de verouderde huid. Finesse Bodyline Clinic is daarom ook in dit geval de aangewezen partij om iets te doen aan decolleté rimpels! Lees alles over onze permanente behandelmethode Ultherapie.

Daarom Finesse

U ziet er goed uit, maar stoort u soms aan uw figuur of uitstraling. Daarom kiest u voor Finesse:

✓ Direct resultaat
✓ Discrete locatie
✓ Geen operatie
✓ Geen herstelperiode
✓ Geen littekens
✓ Ook voor mannen

Plan Gratis Consult

In een gratis consult bij ons in de kliniek adviseren we u welke behandeling aansluit op uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.